LeBron 16

LeBron 16

Voor de sterkste

Ontworpen met het oog op dynamiek, snelheid en kracht. De LeBron 16 is een verfijnde versie van de Koning zelf.

LeBron 16

LeBron 16
LeBron 16
LeBron 16
LeBron 16
LeBron 16

Battleknit 2.0

De speciaal voor LeBron ontwikkelde Battleknit 2.0 is onze krachtigste knit in een basketbalschoen. Behendige flexibiliteit en nauwsluitende kracht komen samen voor agressief en veelzijdig spel.

LeBron 16
LeBron 16

Max Air met Zoom Air

De buitenzool van de vernieuwde LeBron 16 biedt het comfort en de demping van een Max Air bag over de hele lengte met ingebouwde Zoom Air units voor veerkrachtige responsiviteit, in een flexibele uitvoering zodat de voet op natuurlijke wijze kan bewegen.

LeBron 16

Persoonlijke pasvorm

De LeBron 16 heeft een verstelbare tong voor gemakkelijk aan- en uittrekken, betrouwbare omsluiting en een flexibele, aanpasbare pasvorm.

Het verhaal achter het design

LeBron 16

"De LeBron 16 voelt licht. Zo licht zelfs dat je misschien het gevoel hebt dat hij niet genoeg steun geeft," vertelt LeBron James. "Maar zodra je hem aantrekt, omsluit hij je voet perfect. Door de Battleknit 2.0 technologie kun je comfortabel rennen, springen, stoppen en elke richting opgaan. Best wel uniek dus."

LeBron 16

Jason Petrie, designer van de LeBron 16, vertelt meer over de Battleknit 2.0 innovatie: "De 16 is flexibeler dan de 15, maar het bovenwerk met de Battleknit 2.0 is gemaakt van solide garen en is sterker dan alles wat we eerder in de basketballijn hebben gebruikt. Hiermee maak je dus snelle, natuurlijke bewegingen, en tegelijkertijd zit je voet steviger dan ooit in de schoen."

LeBron 16
LeBron 16