Nike Air

Nike Air

Wat is Nike Air?

Nike Air technologie bestaat uit samengeperste lucht in een stevig maar flexibel omhulsel. De technologie biedt meer flexibiliteit en veerkracht zonder in te leveren op structuur. De Air Sole units behouden hun vorm met elasticiteit, verminderen de impact en zorgen ervoor dat de schoen goed zit en licht is.

Nike Air

Schokbescherming

Met iedere stap absorbeert de Nike Air demping schokken en keert onmiddellijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm om het lichaam te beschermen. Deze innovaties bieden iedere atleet de mogelijkheid om harder te werken met ongekend comfort.

Nike Air

Licht en duurzaam

Nike Air demping verlaagt het gewicht van de schoen zonder op het prestatievermogen in te leveren. Hoe lichter de schoen, hoe minder energie atleten verbruiken tijdens het sporten. Atleten hebben langdurige demping in hun schoenen nodig. Daarom is Nike Air demping ontworpen om net zo lang mee te gaan als de rest van de schoen.

Het verhaal achter het design

De technologie achter Air

Nike Air

Zoom Air

Strakke en elastische materialen komen samen in de compacte Nike Air unit, waaraan de Zoom Air demping de snelle reactiviteit te danken heeft. Elke keer dat sporters met hun voet op de grond komen, vangen de vezels in het materiaal de impact op en springen daarna direct terug naar hun oorspronkelijke vorm, wat een explosief en krachtig effect geeft. Of topatleten nu trainen of aan een wedstrijd meedoen, ze vertrouwen erop dat de Zoom Air hun direct de veerkracht en vleugels geeft waarmee ze nog sneller kunnen gaan.

Nike Air

Max Air

Max Air was Nike's eerste visuele uiting van Air technologie. Geïnspireerd door de avant-gardistische, binnenstebuiten gekeerde architectuur van Centre Pompidou in Parijs, gaf Hatfield de Air Max letterlijk een venster naar de zool en ontketende hiermee een revolutie in de schoenindustrie.

Nike Air

Duurzame innovatie

Air brengt ons dichter bij onze stoutste droom: elke atleet het gevoel geven op wolken te lopen en tegelijkertijd de planeet beschermen waarop we leven en spelen. Alle Air Soles bestaan uit minimaal 50% gerecyclede materialen en zijn 100% duurzaam vervaardigd. Loop lichter en laat een kleinere voetafdruk achter.

Kies je Air

Shop alles
Nike Air

Hardlopen

Nike Air

Sportswear

Nike Air

Basketbal

Nike Air

Training