LeBron 17: Air zonder grenzen

De liefdevolle verhouding met Air wordt vervolgd. De LeBron 17 combineert als eerste Max Air in de hak en twee Zoom Air pods in de voorvoet voor comfort en responsiviteit. De LeBron 17 is ook voorzien van een innovatief en onvoorstelbaar licht bovenwerk van Knitposite voor ultieme bewegingsvrijheid en flexibiliteit.

De ontwikkeling van de LeBron17

Voor de LeBron 17 daagde LeBron James Nike designer Jason Petrie en zijn team uit om een product te ontwikkelen waarin je je 'krachtig voelt zonder angst'. Deze richtlijn zorgde ervoor dat Petrie een schoen ontwikkelde met Air om LeBron te beschermen, maar die ook zorgt voor snelheid van het hoogste niveau.

LeBron 17

Vorm en functie

De grootste Max Air unit ooit in de hak van een basketbalschoen zorgt voor onvoorstelbare demping zonder in te leveren op stabiliteit en comfort.

LeBron 17

Grijp het moment(um)

Twee Zoom Air pods van 15 mm en een maximaal volume bij de voorvoet zorgen voor responsiviteit van het hoogste niveau en maken explosieve dribbels en supersnelle loopacties mogelijk.

LeBron 17

Soepele bescherming

De nieuwe Knitposite constructie combineert de aanpasbare pasvorm van Flyknit met het veilige gevoel van Foamposite voor een licht bovenwerk dat aanvoelt als een sok met een harde buitenlaag in belangrijke gebieden voor een onverschrokken speelstijl.

LeBron 17
1/6
LeBron 17
2/6
LeBron 17
3/6
LeBron 17
4/6
LeBron 17
5/6
LeBron 17
6/6
LeBron 17

LeBron en Air: een visueel overzicht

Sinds de allereerste kenmerkende sneaker van LeBron heeft Air zich aangepast aan het altijd veranderende spel. Krijg hierboven een duidelijk overzicht van de evolutie van de kenmerkende collectie van LeBron en kom meer te weten over de mijlpalen in zijn glansrijke carrière.

LeBron 17

LeBron 17 'In the Arena'

Meer van Nike Basketball

LeBron 17

ZOOM FREAK 1

LeBron 17

KD 12

LeBron 17

PG 3

LeBron 17

KYRIE 5