LeBron 13

LeBron 13

Onhoudbare explosiviteit

De LeBron 13 is lichter, slanker en nog explosiever dan ooit.

LeBron 13

LeBron 13

LeBron James heeft een schoen nodig die zijn krachtige speelstijl aankan. Dat betekent ultraresponsieve demping, een aansluitende, ondersteunende pasvorm en bescherming tegen de ontberingen van de sport.

LeBron 13

Flexibele ondersteuning

Een strakke, eendelige sleeve van ademende mesh zorgt voor comfort, flexibiliteit en gerichte ondersteuning voor superieure omsluiting.

LeBron 13

Gerichte bescherming

Hyperposite materiaal op de neus, middenvoet en kraag biedt bescherming waar LeBron die het meest nodig heeft.

LeBron 13

Responsieve demping

Vier lage Nike Zoom Air units bieden ongelofelijk responsieve demping om kracht te geven aan elke beweging die LeBron maakt.

LeBron 13

"

Ik ben altijd bezig mezelf op alle vlakken te verbeteren. En ik stel dezelfde hoge eisen aan mijn schoenen.

LeBron James

LeBron 13

Het verhaal achter het design

Lichter en gestroomlijnder – net zoals LeBron

Voor zijn nieuwste signature-schoen gaat LeBron verder waar hij bij de 12 mee begon: het overbodige verwijderen. Dit deed hij laatst ook buiten het seizoen toen hij zijn dieet en trainingsregime compleet veranderde. Hij verloor een hoop kilo's, maar bleef even fit en sterk. Na een seizoen vol zware wedstrijden zorgt de LeBron 13 ervoor dat je benen frisser blijven als het erom spant.

LeBron 13

Zijn eigen weg

Veel mensen zien 13 als een ongeluksgetal. Maar LeBron heeft nooit geluk nodig gehad. Deze jongen uit Akron, Ohio heeft met hard werk en uithoudingsvermogen de absolute top bereikt. De doorgestreepte 'XIII' op de achterkant en 'Akronite' op de buitenzool zijn een eerbetoon aan de weg die LeBron heeft afgelegd — subtiele herinneringen dat we onze roots moeten eren en onze eigen weg moeten gaan.