Skip to content. (Press Enter)

WELKE BETAALMETHODEN KAN IK GEBRUIKEN OP NIKE.COM?

We willen dat je je favoriete Nike schoenen en gear snel en eenvoudig online kunt kopen, en accepteren de volgende betaalmethoden:

  • Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron, MasterCard Eurocard
  • PayPal
  • Sofort
  • Nike cadeaubon

Nike members kunnen meerdere creditcards of cadeaubonnen opslaan in hun profiel zodat ze sneller kunnen afrekenen. Word vandaag nog member als je dat nog niet bent.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer wordt de betaling voor mijn bestelling voldaan?
Je betaling wordt voldaan wanneer je bestelling wordt verzonden. Als je bestelling uit meerdere verzendingen bestaat, wordt de betaling voor elk item gedaan wanneer het wordt verzonden. Wanneer je een bestelling doet, plaatsen we een tijdelijke machtiging op het bedrag van de hele bestelling. Deze is tijdelijk en wordt na een paar dagen automatisch opgeheven.

Kan ik mijn betaling verdelen over meerdere creditcards?
Nee, je kunt maar één creditcard/betaalpas per bestelling gebruiken, maar je kunt voor een betaling wel een creditcard/betaalpas combineren met een cadeaubon.

Kan ik betalen met meer dan één cadeaubon?
Ja, je kunt maximaal negen cadeaubonnen per bestelling gebruiken.

Hoe kan ik met PayPal betalen?
Als je PayPal als betaalmethode selecteert, moet je akkoord gaan met een betaalovereenkomst om Nike toegang te geven om een bedrag van je PayPal-account af te schrijven. De overeenkomst is één uur geldig, maar als deze verloopt voordat je je bestelling voltooit, kun je opnieuw met de overeenkomst akkoord gaan als je een bestelling plaatst. Het verzendadres voor je bestelling bij Nike moet overeenkomen met het adres dat is gekoppeld aan je PayPal-account.

What Payment Options Can I Use on Nike.com? | Nike Help

Was dit antwoord nuttig?