De volgende generatie binnen het basketbal

Nieuw: de Nike Air Zoom BB NXT. Meer energie van begin tot eind.

Nike Air Zoom BB NXT
Nike Air Zoom BB NXT

Geeft mee en veert terug

De twee Zoom units onder de bal van de voet absorberen de energie die gegenereerd wordt tijdens iedere stap en geven die terug om je net die extra energie te geven waarmee je de verdedigers kunt passeren.

Nike Air Zoom BB NXT
Nike Air Zoom BB NXT

Het gaat om de details

We hebben de beste designtechnieken verzameld om een schoen af te leveren die langer nieuw blijft en die sterk genoeg is voor wedstrijden op hoog niveau. We hebben gebruikgemaakt van 3D-geprinte modellen en elk detail onder de loep genomen om te zorgen voor minder volume en meer gevoel in het uiteindelijke design.

Intensief getest

Met de Nike Air Zoom BB NXT wilden we een basketbalschoen afleveren die zorgt voor optimale energieteruggave. Dankzij intensieve testen bij ons Nike Sports Research Lab hebben we gegevens en feedback van atleten verzameld om onze doelen te behalen.

Nike Air Zoom BB NXT
Nike Air Zoom BB NXT

Gemaakt voor een sterke afronding

De drie lagen Nike React foam, bestaande uit twee lagen in de middenzool en een inlegzool, zorgen voor lichte, responsieve demping om je de hele wedstrijd lang fris te houden.

Nike Air Zoom BB NXT
Nike Air Zoom BB NXT

Licht en slijtvast

De speciale mesh zorgt voor versterkte lagen die je voorzien van ondersteuning rond de teen, hak en middenvoet, voor stabiliteit zonder extra gewicht.