KD12

Eindeloze energie

Kevin Durant ziet er altijd ontspannen uit — totdat hij in de aanval gaat. Zijn spel is gereserveerd, maar explosief, moeilijk in de gaten te houden en onmogelijk te stoppen. De KD12, die is gemaakt voor zijn dominante speelstijl en tomeloze energie, is voorzien van de laatste innovaties in Nike Air Zoom.

KD 12

KD12 'Day One'

KD 12
KD 12
KD 12
KD 12

Maximale respons

Voor de eerste keer is in een eigen schoen een middenzoollaag verwijderd zodat de flexibele Nike Air Zoom demping over de hele lengte direct in het bovenwerk kon worden gestikt. Je kunt nu direct onder de voet van neus tot hak rekenen op ultraresponsieve demping. Een extra Air Zoom unit in de hak geeft je bovendien extra veerkracht op het veld.

KD 12

Omsluiting wanneer je het nodig hebt

Stop en demarreer of doe een woeste uitval naar de ring, ondersteund door Quad Axial Flywire kabels. Ze ontspannen zich wanneer KD niet beweegt en worden geactiveerd wanneer hij door de verdediging heen breekt.

KD 12

Direct comfort

Het zachte, lichte bovenwerk is geïnspireerd op KD's voorkeur voor vintage T-shirts en heeft onmiddellijk een ingedragen uitstraling. Deze plezierige, comfortabele schoen is perfect om de hele dag te spelen.

KD 12
KD 12

KD12 'Day One'