KD 8

KD 8

Light, Locked, Loaded.

Superieure stabiliteit. Vanuit elke hoek en met elke snelheid.

KD 8

KD 8

KD's spel is nauwkeurig en meedogenloos, zijn volgende zet onvoorspelbaar. Maar dat hij komt, is zeker. Zijn achtste signature-schoen biedt flexibele ondersteuning en innovatieve demping. De schoen is licht, nauwsluitend en comfortabel, zodat je vanuit elke hoek en met elke snelheid een onvoorspelbare aanval kunt doen.

KD 8

Lichte, flexibele ondersteuning

Het lichte FlyWeave bovenwerk is op sommige plekken flexibeler en op andere juist dikker en steviger. Zo krijg je optimale ondersteuning voor snelle wendingen en optimaal comfort voor lange sprints.

KD 8

Innovatieve demping

De Zoom Air unit over de hele lengte is opnieuw ontworpen voor nog betere controle en zorgt voor ultradirecte demping met extra flexibiliteit en vering.

KD 8

Dynamische omsluiting

Supersterke, ultralichte Flywire kabels zijn geïntegreerd met de veters voor ondersteuning. Ze gaan losser of strakker zitten op basis van de natuurlijke beweging van je voet.

KD 8

"Toen ik de KD 8 voor het eerst uitprobeerde, was ik meteen onder de indruk. De veerkrachtige responsiviteit van Zoom Air gecombineerd met het natuurlijke gevoel van de Flyweave is geweldig. Ik wilde ze niet meer uitdoen."

Kevin Durant

KD 8