....
NIKE BY HACKNEY WICK FC 2019 NIKE STADIUM FOOTBALL JERSEY

Nike By Hackney Wick FC

2019 Nike Stadium Voetbalshirt

Hackney Wick FC is een club uit het oosten van Londen die de strijd aangaat met jeugdcriminaliteit in de stad. Deze special edition shirts gaan veel verder dan een potje voetbal.

NIKE BY HACKNEY WICK FC 2019 NIKE STADIUM FOOTBALL JERSEY

Designdetails

Hackney Wick FC en de zusterorganisatie Wickers Charity zetten zich in voor de gemeenschap en dat komt onder andere tot uiting in dit voetbalshirt. De tekeningen en designs op de shirts zijn door jongeren uit Hackney Wick ontworpen. Zij werden tijdens de workshops bijgestaan door ontwerpers van Nike en Bobby Katanaga, de oprichter van Hackney Wick FC.

NIKE BY HACKNEY WICK FC 2019 NIKE STADIUM FOOTBALL JERSEY

Sterk samenwerkingsverband

Hackney Wick FC is in 2015 opgericht door Bobby Katanaga om de bendecultuur in Londen te bestrijden. De club doet dit door kansen te creëren voor jongeren via onderwijs en gemeenschapszin en door een veilige haven te bieden aan degenen die dat nodig hebben.

De organisatie organiseert trainingen, fitnessprogramma's en voetbalwedstrijden voor 160 jongeren en 70 volwassenen. De club telt zestien actieve jeugdteams en twee volwassenenteams en biedt educatieve workshops, sportevenementen, coaching en loopbaantrajecten aan jongeren die deel uitmaken van een bende, zich bij een bende willen aansluiten en aan risicojongeren.

Lees meer over Hackney Wick FC op https://www.hackneywickfc.com

NIKE BY HACKNEY WICK FC 2019 NIKE STADIUM FOOTBALL JERSEY

Pluspunten

  • Het Dri-FIT materiaal houdt je droog en comfortabel
  • Ademend Dri-FIT materiaal biedt optimale ventilatie
  • Raglanmouwen en inzetstukken aan de zijkant voor bewegingsvrijheid
  • Een geribde boord zorgt voor een aansluitende, comfortabele pasvorm