Nike Training Club app. Thuiswork-outs en meer

Hoe je er het beste van maakt als je binnen zit

We zitten dan misschien wel binnen, maar dat betekent niet dat we niet meer actief kunnen zijn. We kunnen trainen, ons in het zweet werken, kracht opbouwen en hier sterker uitkomen. Het is tijd om alles te geven met de work-outs van NTC, gewoon in je huiskamer. In de komende weken delen we de beste work-outs, voedingsadviezen en tips van onze experts, zodat we allemaal sterker dan ooit worden. Sluit je aan bij al onze huiskamer-atleten.

Nike Training Club app. Thuiswork-outs en meer

Flexibele trainingsschema's speciaal voor jou

Begin met trainen met een persoonlijk schema dat je begeleidt en wordt aangepast op je voortgang, planning en andere activiteiten. Met NTC krijg je toegang tot vier trainingsschema's van 4 tot 6 weken. Of je nu naar een goed uitgeruste sportschool kunt gaan of je vanuit je eigen huis traint, er is een routine die bij jou en je schema past, zodat je je doelen kunt bereiken.

Nike Training Club app. Thuiswork-outs en meer

Train op jouw manier

Geef je routine een boost met onze groeiende bibliotheek vol work-outs onder leiding van onze beste Nike Master Trainers. Met NTC heb je toegang tot meer dan 190 gratis work-outs gericht op kracht, conditie, yoga en mobiliteit voor je buikspieren, armen, schouders, bilspieren en benen. De sessies variëren van 15 tot 45 minuten en zijn ontworpen om resultaten te kunnen zien en voelen.

Nike Training Club app. Thuiswork-outs en meer

Uitgelichte work-outcollecties

De work-outcollecties bestaan uit een set met aanbevolen work-outs en begeleiding van onze Nike Master Trainers. De collecties zijn een ideale manier om nieuwe work-outs te ontdekken, favorieten van de community uit te proberen of om makkelijk een work-out te vinden die bij jou en je routine past. Dit zijn een paar van onze favorieten.

Nike Training Club app. Thuiswork-outs en meer

Vier je prestaties

Verdien badges en trofeeën wanneer je work-outmijlpalen bereikt zoals het totaal aantal voltooide work-outs, work-outfrequentie, maandelijkse reeksen en meer.

Nike Training Club app. Thuiswork-outs en meer

Luister naar de podcast

Trained, een podcast van Nike, verkent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fitness via interviews en gesprekken met experts uit de industrie.