Nike Training Club

  Nike Training Club

  Train met ons mee

  De Nike Training Club app helpt je je fitnessdoelen te bereiken dankzij work-outs ontworpen door experts: onze Nike Master Trainers van wereldklasse. NTC is perfect om thuis te gebruiken, in de sportschool of onderweg, is voor alle fitnessniveaus en bevat alles van work-outs met alleen je eigen lichaamsgewicht tot aan work-outs met allerlei materialen.

  Flexibele trainingsschema's, speciaal voor jou

  Begin te trainen via een persoonlijk plan dat je begeleidt, terwijl je je voortgang, schema en andere activiteiten aanpast. Met NTC heb je toegang tot trainingsschema's van 4-6 weken. Of je nu toegang hebt tot een volledige sportschool of traint in je eigen comfortabele huis, er is een schema voor jou en je dagelijkse planning waarmee je je doelen kunt bereiken.

  Train op jouw manier

  Geef je routine een boost met onze groeiende database work-outs en word ondersteund door onze Nike Master Trainers van wereldklasse. Met NTC heb je toegang tot meer dan 190 work-outs voor kracht, conditie, yoga en mobiliteit gericht op je buikspieren, armen, schouders, bilspieren en benen. Sessies duren 15-45 minuten en zijn ontworpen om je resultaten te laten zien en voelen.

  Uitgelichte work-outcollecties

  De work-outcollecties bieden een set aangeraden work-outs en begeleiding van onze Nike Master Trainers. Het is een fantastische manier om nieuwe work-outs te ontdekken, favorieten uit de community te proberen of om simpelweg de juiste work-out voor jou en je routine te vinden. Hier zijn een paar van onze favorieten.

  Vier je prestaties

  Verdien trofeeën en badges voor het bereiken van work-outmijlpalen en je totaalaantal voltooide work-outs, work-outfrequentie, wekelijkse en maandelijkse reeksen en meer.

  Beluister de podcast

  Beluister de podcast

  Trained, een podcast van Nike, verkent de nieuwste technieken binnen holistische fitness via interviews en gesprekken met experts uit de branche.

  NTC Pro voor Trainers

  NTC Pro voor Trainers

  De volgende stap voor je bedrijf. Word member van NTC Pro, leer van experts en krijg korting op Nike gear.

  Probeer onze andere apps