....
Neymar’s Mercurial Story Silencio

Het verhaal achter Neymar Jr's Mercurials

Tijdens zijn jeugd in Brazilië droomde Neymar Jr er al van grootse dingen te gaan doen. Zijn reis heeft hem gevormd: van zijn eerste keer aanvoerder voor het nationale elftal van Brazilië tot zijn recordtransfer naar Paris St. Germain. We hebben enkele van zijn belangrijkste momenten door de jaren heen vastgelegd op zijn eigen Mercurial schoenen. Hier een kort overzicht.

Neymar’s Mercurial Story Silencio

JULI 2017: Written in the Stars

De Blue Orbit en Volt kleurencombinatie van Neymar Jr's eerste signatureschoen was een helderdere uitvoering van de vlag van Brazilië. De weg naar het doel van zijn zes favoriete doelpunten werd uitgebeeld met een sterrenbeeldgraphic op het bovenwerk.

Neymar’s Mercurial Story Silencio

DECEMBER 2017: Puro Fenomeno

'Puro Fenomeno' is een eerbetoon aan het fenomeen Neymar Jr, de volgende grote ster van Brazilië. De schoen is geïnspireerd op de originele Mercurial R9 van Ronaldo uit 1998. Het Volt accent is een moderne variant van het Cactus Green van de Mercurial Vapor Superfly II, de schoen die een destijds 18-jarige Neymar Jr droeg bij zijn debuut voor Brazilië. Een debuut dat hij bekroonde met een doelpunt.

Neymar’s Mercurial Story Silencio

JULI 2018: Meu Jogo

De 'Meu Jogo' Mercurial viert de expressieve speelstijl waarmee Neymar Jr is doorgedrongen tot de elite van het voetbal. Het geel staat voor zijn Braziliaanse roots en de hak wordt gesierd met een diamantpatroon dat langzaam overgaat in zwarte en witte strepen: de kleuren van het thuisshirt van Neymar Jr's eerste club.

Neymar’s Mercurial Story Silencio

FEBRUARI 2019: Silêncio

De nieuwste Mercurial Vapor 360 is volledig bedrukt met 'Shhh' graphic, die staat voor zijn vermogen om rustig te blijven aan de bal en zich op zijn spel te concentreren. Rode accenten op de Swoosh en noppen zijn een verwijzing naar het thuistenue van Paris St. Germain.

Neymar’s Mercurial Story Silencio

MERCURIAL VAPOR 360 ELITE NEYMAR JR FG

Voetbalschoenen (stevige ondergrond)