....
Jordan X Paris Saint-Germain Football Collection

UITERSTE PRECISIE

Als onderdeel van de historische samenwerking biedt de PhantomVSN 'Jordan x Paris Saint-Germain' nieuwe precisie voor een nieuwe aanval. De strakke, zwarte buitenkant is voorzien van rode details — een verwijzing naar de legendarische kleuren van Jordan en PSG. En de opvallende, rode zoolplaat loopt door tot op de achterkant van de hak, waar de iconische Jumpman is aangebracht.

Jordan X Paris Saint-Germain Football Collection

ALTIJD SNELLER

Michael Jordan wist alles van het belang van snelheid. De Mercurial Vapor 'Jordan x Paris Saint-Germain', met zijn krachtige zwart-rode kleurencombinatie, is gemaakt voor de snelste voetballers.

Jordan X Paris Saint-Germain Football Collection

VAL OP

Omdat je de beste wilt zijn, heb je talloze uren getraind. Die dagelijkse intensiteit is een weerspiegeling van de uitstraling van Jordan en Paris Saint-Germain en vind je terug in de Vaporknit Squad Top. Het opvallende infrarood is een verwijzing naar een van de legendarische kleuren van Jordan.

Jordan X Paris Saint-Germain Football Collection

VOOR HET VELD EN MEER

De officiële shirts zijn ontworpen voor Europese toernooien en geschikt om dagelijks te dragen. De traditionele 'Hechter' streep door het midden blijft gehandhaafd, samen met de strakke, volledig zwart-witte kleurencombinatie. Rode accenten (zoals de subtiele streep in de nek) verwijzen naar de legendarische kleuren van het merk Jordan en Paris Saint-Germain.