Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Jr. Phantom Luna 2 Academy

Voetbalschoenen voor kleuters/kids (turf)

€ 74,99

Je hebt het net gevonden, of je nu een teamgenoot hebt bereikt met een geweldige pass of een fantastische actie hebt uitgevoerd. Nu is het tijd om te scoren. Deze schoenen hebben een stroeve textuur op de plek waar je het hardst tegen de bal trapt. Zo heb je meer controle over je schot wanneer het net binnen bereik is. Ze zijn gemaakt om mee te scoren.

  • Weergegeven kleur: Wit/Metallic Gold Coin/Zwart
  • Stijl: FJ2610-100

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (1)

5 Sterren

  • Chaussures au top !

    CAROLE06ebb068ad974e89a4caf73c623b77bd - 25 apr 2024

    Superbes chaussures achetées pour mon fils de 10 ans. Beau design. Très bonne qualité. Il les porte comme chaussures de ville pour l'école. Il est ravi.