Duurzame materialen

Nike Revolution 6 FlyEase

Eenvoudig aan en uit te trekken kleuterschoenen

€ 42,49
Kostte eerst€ 49,99
15% korting

Kies een Style-Color
Pink Foam/Zwart
Zwart/Dark Smoke Grey/Zwart
Zwart/Dark Smoke Grey/Wit

Van de hele dag spelen tot altijd dragen: kids hebben een betrouwbare sneakers nodig die klaar zijn voor ieder avontuur. Nike FlyEase technologie zorgt dat ze supereenvoudig zijn om aan en uit te trekken, zelfs voor kleine voetjes die altijd in beweging zijn. Deze schoen is ongeëvenaard dankzij het superlichte design, het ventilerende materiaal en de productie met minstens 20% gerecycled materiaal op basis van gewicht.

 • Weergegeven kleur: Pink Foam/Zwart
 • Stijl: DD1114-608

Maat en pasvorm

 • Valt klein; we raden je aan een halve maat groter te bestellen

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (21)

3.5 Sterren

 • Schön und bequem, Klettverschluss nach 2 Monaten nicht haltbar.

  Olesia3cc65f4982174828a19dd4ed23ee18cd - 01 jul 2024

  Das sind die Lieblingssneakers meines Sohnes, sehr bequem, aber leider hat der Klettverschluss nur 2 Monate lang gehalten. Er hat darauf bestanden, jetzt die gleichen zu kaufen - mal sehen, ob sie länger halten.

 • TomaszP979003884 - 27 jun 2024

  Super produkt. Bardzo wygodne buty z innowacyjnym zapięciem do którego trzeba się przyzwyczaić ;)

 • Jadeenl643884718 - 21 jun 2024

  Great trainers my 6year old loves them. Lightweight and easy to put on.