Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

NikePremier 3

Low top voetbalschoenen (zachte ondergrond)

€ 119,99

Kies een Style-Color
Metallic Silver/Volt/Zwart
Zwart/Hyper Royal/Zwart

De Nike Premier 3 gaat terug naar de basics met een tijdloos design van soepel, natuurlijk leer. Zo kun je vol zelfvertrouwen bewegen als een onstuitbare kracht op het veld.

 • Weergegeven kleur: Zwart/Hyper Royal/Zwart
 • Stijl: AT5890-007

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (2)

4 Sterren

 • Purely finished off.

  OliverD722252086 - 02 okt. 2023

  Looks great! Comfy boot, feels great with ball at feet. Just not sure about the quality of build. I wore them tonight for first time and stitching is coming away.

 • Very nice boots.

  MarkC966916576 - 05 sep. 2023

  Very nice quality boots.