Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Multi

Dri-FIT UV jongenstop met halflange rits en lange mouwen

€ 42,99

Kies een Style-Color
Zwart
Midnight Navy

Het nieuwe seizoen vraagt om nieuwe gear om je favoriete sporten te spelen, of gewoon lekker buiten te spelen. Of het nu buiten koud is of er een felle zon schijnt, deze comfortabele top met halflange ritssluiting is er klaar voor. Het lichte materiaal voert zweet weg van je huid, zodat je droog en comfortabel blijft. Bovendien geeft UV-bescherming je een beetje extra bedekking tijdens het oefenen of spelen met vrienden.

  • Weergegeven kleur: Zwart
  • Stijl: FN8375-010

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm: ruimere pasvorm en traditioneel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Multi.