Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Jr. Phantom Luna 2 Academy

MG voetbalschoenen voor kleuters/kids (meerdere ondergronden)

€ 74,99

Kies een Style-Color
Wit/Metallic Gold Coin/Zwart
Zwart/Zwart

Je hebt het net gevonden, of je nu een teamgenoot hebt bereikt met een geweldige pass of een fantastische actie hebt uitgevoerd. Nu is het tijd om te scoren. Deze voetbalschoenen hebben een stroeve textuur waar je het hardst tegen de bal trapt. Op die manier heb je controle over je schot wanneer het doel binnen bereik is. Ze zijn gemaakt om mee te scoren.

  • Weergegeven kleur: Wit/Metallic Gold Coin/Zwart
  • Stijl: FJ2603-100

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (1)

5 Sterren

  • Rien

    Philippe2b4033b305b140d2a38ae07af2341b96 - 10 feb 2024

    Super produit.Pointure conforme à la taille commandée.