Kyrie 5

Kyrie 5

Next-level spel

Kyrie Irving is een niet te stoppen stuiterbal op het veld. De Kyrie 5 is ontworpen voor zijn onvoorspelbare spel en voorzien van nieuwe Nike Air Zoom Turbo demping voor explosieve energie.

Kyrie 5

Kyrie 5
Kyrie 5
Kyrie 5
Kyrie 5

Respons in alle richtingen

Nike Air Zoom Turbo is een nieuwe basketbaltechnologie met brede demping in de voorvoet. Met elke verandering van richting draait hij met je mee en geeft hij je explosieve energie terug.

Kyrie 5

Nauwsluitende ondersteuning en ventilatie

Het speciale mesh bovenwerk biedt ondersteuning en is ventilerend en flexibel. Bij het veteren klem je de Flytrap-achtige overlay vast over je middenvoet zodat deze op zijn plaats blijft.

Kyrie 5

Gebogen grip

De buitenzool is gebogen en loopt door langs de zijkanten van het bovenwerk, waardoor je snelheid kunt maken en met elke stap en draai uitzonderlijk goede grip hebt.

Het verhaal achter het design

Kyrie 5

Kyrie Irving en Ben Nethongkome, schoendesigner bij Nike, bespraken samen het design van de turboschoen Kyrie 5. Ze zijn al vanaf het begin van hun samenwerking vrienden en Kyrie en Ben leggen samen uit hoe elk van de schoendetails de unieke talenten van de superster eer aandoen. De innovatieve eigenschappen van de Kyrie 5 omvatten onder andere de revolutionaire Air Zoom Turbo, de flytrap-sluiting en de gripversterkende, gebogen buitenzool.

Kyrie 5