Duurzame materialen

Nike Revolution 7

Kleuterschoenen

€ 49,99

Goede beoordeling

Laat je kleine vliegen, sprinten en knallen met behulp van schoenen die speciaal voor plezier zijn gemaakt. Nee, ze zitten niet boordevol suiker of speelgoed, maar ze hebben geweldige kleuren en designs die je kleine elke dag van het jaar wil dragen.

 • Weergegeven kleur: Zwart/Wit/Wit
 • Stijl: FB7690-003

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (37)

4.2 Sterren

 • louisec271266455 - 29 mei 2024

  lovely looking runner. bought these in April and they are falling apart only have been wore for good wear less than a handful of times. very disappointed

 • Barbora133587808 - 20 mei 2024

  Dobře drží na noze, lehce se nazouvají, hezký design.

 • Julia930276246 - 03 mei 2024

  Bellissimi ❤️ qualità ottima,comodissime,consegna con cura”complimenti “,sono soddisfatta 🥰