Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Minnesota Timberwolves Icon Edition 2022/23

Nike Dri-FIT Swingman NBA-jersey voor heren

€ 104,99

Elk team heeft zijn eigen kleuren, een onmiskenbare identiteit waarmee het zich onderscheidt van de rest van de competitie. Deze Minnesota Timberwolves jersey is een eerbetoon aan een rijke basketbalgeschiedenis en is direct geïnspireerd op wat de pro's op het basketbalveld dragen, van de teamdetails tot de lichte, zweetafvoerende mesh. Hij houdt je droog en fris op en buiten het veld terwijl je je favoriete speler en sport aanmoedigt.

  • Weergegeven kleur: College Navy
  • Stijl: DN2013-419

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm: ruimere pasvorm en traditioneel
  • Kies je gebruikelijke maat als je meestal herenkleding draagt. Kies een maat kleiner als je meestal dameskleding draagt.

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Minnesota Timberwolves Icon Edition 2022/23.