Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Juniper Trail 2

Trailrunningschoenen voor heren

€ 89,99

Goede beoordeling

Treed buiten de gebaande paden met de Nike Juniper Trail 2. Het stevige materiaal aan de bovenkant en de uitstekende grip aan de onderkant zorgen voor een consistente, zelfverzekerde looppas tijdens je off-road runs. De schoen is gemaakt voor rotsachtige terreinen en paden en biedt betrouwbare grip zodat jij kunt blijven bewegen.

 • Weergegeven kleur: Zwart/Wit
 • Stijl: DM0822-001

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (111)

4.3 Sterren

 • Squeaky shoes

  coolyash10 - 31 mrt 2024

  Runs small to size and uncomfortable to my wide feet. Squeaks a lot.

 • Beautiful looking pair of shoes

  The Wolf of White - 20 mrt 2024

  Two words..........Simply perfect. Look better in the "Fabric" rather than the flesh.

 • Bon rapport qualité / prix

  MusS - 17 mrt 2024

  Bon rapport qualité prix. Bon rapport qualité prix.