Duurzame materialen

Nike Forward Bucket Hat

Apex vissershoedje

€ 27,99
Kostte eerst€ 39,99
30% korting

Nike Forward schiet dit klassieke Nike Apex vissershoedje de toekomst in. In tegenstelling tot traditionele knit materialen combineert Nike Forward meerdere dunne lagen van bepaalde vezels voor een uitzonderlijk licht gevoel dat heerlijk warm en comfortabel is. Ons halfhoge design heeft een rand rondom voor volledige bedekking. Bovendien verkleint deze eerste versie van Nike Forward de impact op het milieu met gemiddeld 75% (door het gebruik van gerecyclede materialen, minder energieverbruik tijdens het proces en een lagere materiaaldichtheid) wanneer het wordt gebruikt in plaats van onze traditionele knit fleecematerialen. Een lichtere toekomst is een betere toekomst. Ga met ons mee op onze Forward reis.

  • Weergegeven kleur: Smoke Grey/Cool Grey
  • Stijl: FJ8691-077

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Forward Bucket Hat.