Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike ACG 'Rope de Dope'

Therma-FIT ADV Damesjack

€ 224,99

Draag dit losvallende jack als een buitenlaag op een frisse ochtend of trek hem aan onder een nog zwaardere jas op koude dagen. Maar een warme laag doet niet zo veel als die te groot is om mee te nemen. Daarom kun je deze in een klein zakje vouwen dat je gemakkelijk in je rugzak kunt stoppen.

  • Weergegeven kleur: Vintage Green/Summit White
  • Stijl: FN1919-338

Maat en pasvorm

  • Ruimvallende pasvorm: met een fijne, ruimvallende pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede nylon in Nike producten begint als verschillende materialen, waaronder gerecycled tapijt en gebruikte visnetten. Het nylonmateriaal wordt schoongemaakt, gesorteerd en omgevormd tot vlokken en ondergaan vervolgens chemische of mechanische recyclingprocessen om nieuw, gerecycled garen van nylon te maken.
  • Kledingstukken die gebruikmaken van materialen van gerecycled nylon verminderen de CO2-uitstoot met tot wel 50% in vergelijking met nieuw nylon.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike ACG 'Rope de Dope'.