Duurzame materialen

Paris Saint-Germain

Geweven herenjack

€ 54,99
Kostte eerst€ 109,99
50% korting

Kies een Style-Color
Light Graphite/Tour Yellow/Tour Yellow
Zwart/Tour Yellow/Tour Yellow

Verfris je garderobe deze lente met een licht jack dat zowel Jordan als Paris Saint-Germain vertegenwoordigt. Dit jack is gemaakt van glad, geweven materiaal voor een strakke stijl. Het heeft zakken met drukknopen voor je spullen, gezeefdrukte graphics voor flexibiliteit en veel verstelbare kenmerken voor precies de juiste look.

  • Weergegeven kleur: Light Graphite/Tour Yellow/Tour Yellow
  • Stijl: DV0608-014

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm: ruimere pasvorm en traditioneel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Paris Saint-Germain.