Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Indy

Padded sport-bh met V-hals en lichte ondersteuning

€ 39,99

Kies een Style-Color
Zwart/Zwart/Sail
Dark Stucco/Dark Stucco/Sail

Deze Indy bh geeft je ondersteuning zonder gedoe, omdat de bandjes aan de voorkant kunnen worden versteld. Het zachte materiaal is ontworpen voor ventilatie aan de voor- en achterkant; perfect als je je in het zweet werkt. De uitneembare pads plaats je gemakkelijk in een opening aan de bovenkant, voor moeiteloos comfort.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Zwart/Sail
  • Stijl: FZ4870-010

Maat en pasvorm

  • Strakke pasvorm: aansluitend en voorgevormd
  • Lichte ondersteuning: voelt zacht aan en biedt veel bewegingsvrijheid

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Indy.