Duurzame materialen

Nike Apex

vissershoedje

€ 34,99

Deze frisse uitvoering van ons halfhoge design is gemaakt met gladde keperstof en volledig bedrukt met een tie-dye print. Een geborduurd Nike Futura logo op het voorvlak zorgt voor een strakke Nike afwerking. Verder zorgt een rand rondom voor 360 graden bedekking, zodat je je look fris kunt houden, of het nu regent of niet.

 • Weergegeven kleur: Photo Blue/Light Silver/Aquarius Blue/Zwart
 • Stijl: FN4202-406

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Vanaf 2020 is 100% van het katoen dat we gebruiken voor onze hele productlijn gecertificeerd biologisch, gerecycled of Better Cotton, afkomstig uit het Better Cotton Initiative (BCI). BCI werkt aan het verbeteren van de katoenteelt wereldwijd en gebruikt katoen via een systeem van massabalans. Al ons biologische katoen is geteeld zonder pesticiden of kunstmest die zijn afgeleid van fossiele brandstof. Daarnaast recyclen we elk jaar meer dan 1,5 miljoen pond katoen.
 • BCI leert boeren over efficiënt watergebruik, helpt ze goed voor de grond en natuurlijke omgeving te zorgen, vermindert het gebruik van de meest schadelijke chemicaliën en respecteert de rechten en het welzijn van werknemers. Biologisch katoen biedt hetzelfde langdurige comfort en dezelfde ventilatie als conventioneel katoen, maar is geteeld zonder pesticiden of kunstmest die zijn afgeleid van fossiele brandstof. Omdat biologisch katoen wordt ontwikkeld met landbouwtechnieken die de vruchtbaarheid van de bodem verhogen, heeft het ook een lagere koolstofemissie dan conventioneel katoen.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (3)

5 Sterren

 • Lovely

  Ollie69 - 13 mei 2024

  [This review was collected as part of a promotion.] I just received this hat today, love the look on me.the material is nice fit is great

  Product gratis ontvangen of beoordeeld als onderdeel van een prijs of een weggeefactie, of in ruil voor korting.
  #productsprovidedbynike
 • Love it

  Tjack22 - 29 apr 2024

  Love this hat. It’s so cute and was a great gift purchase.

 • il mio regalo di compleanno

  ManuelaM122470374 - 13 apr 2024

  Bellissimo, fitting perfetto e colori mozzafiato! Molto soddistatta