Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Jr. Tiempo Legend 10 Club

Low top voetbalschoenen voor kleuters/kids (meerdere ondergronden)

€ 49,99

Goede beoordeling
Kies een Style-Color
Lemonade/Metallic Gold Coin/Zwart
Zwart/Hyper Royal/Chrome

Zelfs legendes kunnen zich verder ontwikkelen. Of je nou net begint of gewoon voor je plezier speelt, met de nieuwste versie van deze Club schoenen sta je op het veld zonder in te leveren op kwaliteit. Synthetisch leer vormt zich naar je voet en rekt niet te veel uit, waardoor je betere controle hebt. De Legend 10 is lichter en strakker dan elke andere Tiempo tot nu toe en is geschikt voor iedere positie op het veld, of je nu de verdediging op het verkeerde been zet met een uitstekende pass of terugrent om een counter te stoppen.

 • Weergegeven kleur: Lemonade/Metallic Gold Coin/Zwart
 • Stijl: DV4352-700

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (28)

4.5 Sterren

 • Ottimo

  valentinag328054103 - 08 apr 2024

  Ottimo prodotto! Scarpa comoda e bella!

 • Nice cleats

  luisc318007604 - 03 apr 2024

  They arrived on time and the shoes are great. My kid loves them.

 • Stylish

  Kelleylmk - 12 mrt 2024

  [This review was collected as part of a promotion.] My son liked these right away. The6 have a hint of color between a hot orange and a red.

  Product gratis ontvangen of beoordeeld als onderdeel van een prijs of een weggeefactie, of in ruil voor korting.
  #productsprovidedbynike