Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Pro

Dri-FIT strakke, mouwloze fitnesstop voor heren

€ 34,99

Kies een Style-Color
Wit/Zwart
Smoke Grey/Zwart
Zwart/Wit

De Nike Pro collectie zorgt voor een zelfverzekerd gevoel, ongeacht het niveau van je work-out. Deze aansluitende, mouwloze top voelt soepel en elastisch aan en houdt je comfortabel tijdens je favoriete sporten en activiteiten. Daarnaast hebben onze designers een ronde zoom ontworpen voor extra bedekking wanneer hij niet is ingestopt en een steviger gevoel wanneer hij wel is ingestopt.

 • Weergegeven kleur: Zwart/Wit
 • Stijl: FB7914-010

Maat en pasvorm

 • Strakke pasvorm: aansluitend en voorgevormd

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
 • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (9)

4.4 Sterren

 • Wite bit see true

  Tjeerddfb1ead73500442a88ff2d03df4a317c - 17 apr 2024

  i thought that I would be great for me even tho i wear M normally but L is to big the material is great but the wite version is a little bit see true. would not recommend the write one if you are a bit insecure about your body

 • Für schmale Personen sehr geeignet

  FelixL309841357 - 13 mrt 2024

  Endlich mal ein passender und gut sitzender Baselayer für kleine Menschen! Top

 • Super

  CarlMichael542673032 - 03 mrt 2024

  Super Qualität und sieht sehr gut aus es passt wie angegossen 👍