Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Memphis Grizzlies Statement Edition

Swingman Jordan NBA-jersey met Dri-FIT

€ 99,99

Draag de look van je favoriete speler in deze Memphis Grizzlies jersey, een favoriet voor fans met logo's en designdetails die passen bij wat de spelers op het veld dragen. Daarnaast is hij voorzien van ventilerende mesh met zweetafvoerende technologie om je fris en droog te houden, of je nu over het veld sprint of gewoon lekker door de stad loopt.

  • Weergegeven kleur: Light Blue
  • Stijl: DO9531-422

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Memphis Grizzlies Statement Edition.