Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Dallas Mavericks Icon Edition Swingman

Swingman Nike NBA-herenshorts

€ 69,99

De Dallas Mavericks Icon Edition Swingman Nike NBA-shorts zijn geïnspireerd op authentieke NBA-shorts. Ze zijn gemaakt van zweetafvoerend materiaal en hebben zijzakken waarin je snel en makkelijk dingen kunt opbergen. De designdetails passen bij de look van je team op het speelveld. Dit product is gemaakt met vezels van 100% gerecycled polyester.

  • Weergegeven kleur: Game Royal/College Navy/Flat Silver/Wit
  • Stijl: AJ5599-480

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel
  • Lengte binnennaad: 22 cm (maat M)

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Dallas Mavericks Icon Edition Swingman.