Duurzame materialen

Nike Court Borough Low Recraft

Schoenen voor baby's/peuters

€ 44,99

Goede beoordeling
Kies een Style-Color
Light Iron Ore/Wit/Photo Blue/Vapor Green
Wit/Zwart
Wit/Football Grey/Stadium Green
Wit/Wit/Wit
Wit/Pink Foam
University Red/Wit/Zwart
Zwart/Zwart/Zwart

Je kleintje begint op de juiste voet met de nieuwe Nike Court Borough. Deze vernieuwde legende is gemaakt voor de lange termijn en maakt gebruik van een combinatie van stevige materialen op het bovenwerk en de buitenzool voor een klassieke look met een makkelijk bandje om de schoenen aan en uit te trekken. Bovendien geven de vernieuwde neus en middenvoet kleine voeten wat extra ruimte zodat ze de hele dag comfortabel kunnen blijven hardlopen.

 • Weergegeven kleur: Wit/Pink Foam
 • Stijl: DV5458-105

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (48)

4.9 Sterren

 • Great shoes for kids

  RICARDOS946410079 - 02 jul 2024

  Very comfortable! It's the second one I buy for my daughter and she's really happy with that.

 • KaziN355368486 - 09 jun 2024

  Beautiful shoes. My daughter loves it. Shape is good as well.

 • Satisfied

  MarshaleeM1093663 - 26 mei 2024

  Cute and comfortable for my little one.