WAAR VIND IK MEER INFORMATIE OVER NIKE, INC.?

Bij Nike willen we door middel van constante innovatie een duurzame toekomst creëren waarin iedereen wordt geaccepteerd. We helpen atleten hun potentieel waar te maken. Bekijk de onderstaande informatie om meer te weten te komen over het bedrijf Nike.

Where Can I Learn More About Nike, Inc.? | Nike Help

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is het laatste nieuws van Nike, Inc.?
Kom als eerste meer te weten over productreleases, verhalen over atleten, bedrijfsnieuws en meer van Nike op news.nike.com.

Hoe zet Nike zich in voor duurzaamheid?
We zijn gericht op ons doel om atleten en communities wereldwijd een betere toekomst te geven door duurzame innovatie.

Hoe kan ik mijn idee bij Nike indienen?
Heb jij een idee of innovatie voor Nike? Bekijk dan de richtlijnen voor ons Programma voor het indienen van ideeën.

Kan ik advertenties, afbeeldingen, logo's of handelsmerken van Nike gebruiken? Nike is niet in staat om elk verzoek om toestemming voor het gebruiken of wijzigen van advertenties, afbeeldingen, logo's, handelsmerken of vergelijkbare materialen in behandeling te nemen. De verzoeken die Nike in behandeling kan nemen, worden zelden goedgekeurd.

Het is jouw verantwoordelijkheid om te bepalen of het beoogde gebruik van ons materiaal juridisch verantwoord is. Soms valt het gebruik van Nike logo's in een boek bijvoorbeeld onder 'redelijk gebruik'.

Verstrekt Nike subsidies of donaties?
Nike streeft ernaar een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschappen waarin wij leven, werken en ons ontspannen. Ga naar communityimpact.nike.com voor meer informatie.

Hoe kan ik sponsoring door Nike aanvragen?
We accepteren momenteel geen ongevraagde sponsorverzoeken.

Hoe kan ik me aanmelden voor een stage of baan bij Nike?
Nike streeft naar een toonaangevende en innovatieve cultuur. Ben jij klaar voor een van de vele banen of stages bij Nike? Solliciteer dan via jobs.nike.com.

Hoe kan ik een leverancier voor Nike worden?
Als jouw bedrijf interesse heeft om zich aan te sluiten bij de community van Nike leveranciers, neem dan contact met ons op om de opties te bespreken.

Hoe kan ik een geautoriseerde verkoper van Nike worden?
Als jouw bedrijf interesse heeft om zich aan te sluiten bij de community van Nike retailers, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik investeren in Nike, Inc.?
Nike streeft naar het creëren van waarde voor zijn aandeelhouders. Kijk voor kwartaalcijfers, bedrijfsbeheer, verslagen en ander nieuws op investors.nike.com .

Waar kan ik Nike mediabronnen vinden?
Je kunt contactopties, foto's en aanvullende bronnen voor media vinden op onze mediapagina.

Was dit antwoord nuttig?