Zoom Freak 1

Nike Zoom Air Freak 1

One of One

Domineer op het basketbalveld met de eerste schoen van Giannis Antetokounmpo, de Nike Air Zoom Freak 1. De schoen van de onhoudbare atleet heeft omsluitende ondersteuning in de voorvoet en Zoom Air demping die schokken absorbeert. Perfect voor de meedogenloze, snelle speelstijl van Giannis.

Zoom Freak 1

Nike Air Zoom Freak 1

Het verhaal achter het design

Nike Zoom Air Freak 1

Onze eerste schoen voor Giannis is een veelzijdige basketbalschoen die hem en zijn familie eert.

Zoom Freak 1
Zoom Freak 1

Grip geïnspireerd op familie

Het grippatroon in verschillende richtingen bevat drie rozen als eerbetoon aan Charles, de overleden vader van Giannis. "De rozen zijn voor mijn vader. Hij hield erg van rozen", aldus Giannis. "Met elke stap die ik zet, draag ik hem bij me."

Zoom Freak 1
Zoom Freak 1

Broederliefde

Net als de vier Antetokounmpo-broers zijn de voorvoetbanden samen een sterke steunende kracht. "De banden staan voor mijn vier broers. Zij zijn alles voor mij", vertelt Giannis. "Al vanaf het begin zorgen zij ervoor dat het succes me niet naar het hoofd stijgt."

Zoom Freak 1

Dubbele demping

Een dubbele rij Zoom Air units onder de hak biedt responsieve demping, perfect voor landingen na hoge sprongen. "Voor mijn speelstijl, met veel sprongen en snelle draaien, was de dubbele airlaag een must", vertelt Giannis.

Zoom Freak 1

Nike Air Zoom Freak 1