Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Pro

Dri-FIT strakke fitnesstop met lange mouwen voor heren

€ 39,99

Goede beoordeling
Kies een Style-Color
Smoke Grey/Zwart
University Red/Zwart
Game Royal/Zwart
Obsidian/Wit
Wit/Zwart
Zwart/Wit

De Nike Pro collectie is ontworpen om je vertrouwen te geven door je grenzen te verleggen, hoe ver je ook bent in je sportontwikkeling. Deze aansluitende top met lange mouwen top voelt soepel en elastisch aan en is bij perfect voor sport en activiteit met een hoge intensiteit. Verlengde zomen aan de voor- en achterkant zorgen ervoor dat je comfortabel blijft, of je de top nu instopt of los draagt.

 • Weergegeven kleur: Zwart/Wit
 • Stijl: FB7919-010

Maat en pasvorm

 • Strakke pasvorm: aansluitend en voorgevormd

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
 • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (12)

4.5 Sterren

 • HeikeM129538174 - 26 feb 2024

  Sehr bequem und sehr gutes Tragegefühl beim Laufen . Mehrere Farben bestellt

 • MarcelM335662591 - 20 feb 2024

  Deset z deseti, všechno jak má být.

 • Great for fitness training

  MeiChingAudreyO395232817 - 17 feb 2024

  My son likes the dri-fit long sleeve very much for his fitness training. Good fit and stretched material. Recommend to buy regular size. Great for indoor winter months but also layer for a run outdoors.