Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Pro

Dri-FIT jongenstop met lange mouwen

€ 34,99

Een tien met een griffel voor deze top. En wel hierom: we hebben onderzocht waar atleten zoals jij zweten, zodat we onze zweetafvoerende technologie konden toepassen waar dat het meest nodig is. Het resultaat is een gladde, elastische en lichte top die je helpt fris en droog te blijven tijdens het trainen en spelen.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Wit
  • Stijl: FJ6822-010

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm: ruimere pasvorm en traditioneel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Pro.