Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Omni Multi-Court

Zaalschoenen voor kids

€ 54,99

Kies een Style-Color
Summit White/Citron Tint/Mineral Teal/Cobalt Bliss
Zwart/Ocean Bliss/Racer Blue
Wit/Pure Platinum/Wit
Zwart/Anthracite
Zwart/Bright Spruce/Wit/Barely Volt

Wil je weten wat Omni is? Het betekent universeel, inclusief en overal, zoals voor al je indoor sportbehoeften. Ze zijn stevig en licht zodat je snel kunt bewegen. Kies je favoriete zaalactiviteit — volleybal, basketbal, tennis, handbal of sportschool — en trek ze aan.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Anthracite
  • Stijl: DM9027-001

Maat en pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (1)

5 Sterren

  • Did it for the kids

    Ksmokes - 12 dec. 2022

    Awesome kid love em rli recommend them to everyone.