Duurzame materialen

Nike Court Borough Low Recraft

Kleuterschoenen

€ 49,99

Goede beoordeling
Kies een Style-Color
Wit/Zwart
Wit/Pink Foam
Zwart/Zwart/Zwart
Wit/Wit/Wit

Je kleintje begint goed met de nieuwe Court Borough. Deze vernieuwde legende is gemaakt voor lange afstanden en gebruikt een combinatie van stevige materialen op het bovenwerk en de buitenzool voor een klassieke look die op een geheel nieuwe manier is gemaakt. De vernieuwde neus en middenvoet geven de voeten wat extra ruimte zodat kleintjes net wat langer comfortabel kunnen sprinten, springen en spelen.

 • Weergegeven kleur: Zwart/Zwart/Zwart
 • Stijl: DV5457-002

Maat en pasvorm

 • Valt groot; we raden je aan een halve maat kleiner te bestellen

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (81)

4.8 Sterren

 • Great shoes

  BamBam79 - 22 mei 2024

  [This review was collected as part of a promotion.] I bought this nearly a month ago and my child loves wearing them. Great quality.

  Product gratis ontvangen of beoordeeld als onderdeel van een prijs of een weggeefactie, of in ruil voor korting.
  #productsprovidedbynike
 • Great product

  AbrahamG52685330 - 16 mei 2024

  Great article, my boy loves his sneakers 👟

 • Amazing

  SportsmomxII - 15 mei 2024

  [This review was collected as part of a promotion.] Amazing and adorable color! Daughter loves these. Great quality and true to size

  Product gratis ontvangen of beoordeeld als onderdeel van een prijs of een weggeefactie, of in ruil voor korting.
  #productsprovidedbynike