Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Brasilia JDI

Minirugzak voor kids (11 liter)

€ 24,99

Goede beoordeling
Kies een Style-Color
Light Bone/Rush Fuchsia/Light Lemon Twist
Zwart/Metallic Silver/Metallic Silver
Zwart/Zwart
Zwart/Zwart/Wit

De Nike Brasilia JDI rugzak is een kleine, maar krachtige tas die altijd van pas komt. Deze tas is perfect om met vrienden uit te gaan of op avontuur te gaan in de stad. De tas heeft een ruim hoofdvak met dubbele rits voor de essentials en een kleiner vak aan de voorkant voor de kleine spullen die je snel moet kunnen pakken.

 • Weergegeven kleur: Zwart/Zwart/Wit
 • Stijl: DR6091-010

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
 • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (10)

5 Sterren

 • Nice small bag

  Flor526555774 - 29 okt. 2023

  This bag is cute. I like the pink color, eye catching. The size is good for travel, to go through the airport. There are side pockets for a water bottle.

 • lucelinam77352288 - 13 sep. 2023

  Gostei muito do produto muito bom super recomendo.

 • Cute Backpack

  Dar84 - 30 aug. 2023

  [This review was collected as part of a promotion.] I take this backpack to the gym, perfect size for my supplements, pre workout, and wraps.

  Product gratis ontvangen of beoordeeld als onderdeel van een prijs of een weggeefactie.
  #productsprovidedbynike