Made to Play: coaching

VERGEET HOKJES IN SPORT. COACH INCLUSIEF.

Een coach is de grootste factor in hoe kinderen sport beleven. Positieve rolmodellen en coaches als jij kunnen meer kinderen voor sport en spel interesseren, helpen hun zelfvertrouwen op te bouwen, en te zorgen dat ze alles uit zichzelf kunnen halen wat erin zit.

Made to Play: coaching

Coachen om kinderen het gevoel te geven dat ze erbij horen

Los van identiteit en achtergrond verdienen alle kinderen de voordelen van sport en spel. Met het Playbook 'Coachen om kinderen het gevoel te geven dat ze erbij horen' kun je voor een omgeving en ervaring zorgen die kinderen niet alleen doen voelen dat ze erbij horen, maar waarbij ze ook weten dat ze erbij horen.

Made to Play: coaching

Gids voor het coachen van meisjes

Ieder meisje verdient de beste coach die ze kan krijgen. Of je nu een ouder bent of een professional, de Made to Play Coaching Girls Guide kan helpen de beste coach in je naar boven te brengen.

Made to Play: coaching

Sport-bh Playbook

Meisjes groeien door sport en hun lichamen groeien mee. Deze veranderingen vragen om ondersteuning. Het Sport-bh Playbook geeft handvatten om ervoor te zorgen dat elk kind zich comfortabel en zelfverzekerd voelt tijdens het sporten.

Made to Play: coaching

Hijab Playbook

Voor meisjes die er een dragen, kan de hijab een bron van kracht zijn, zowel tijdens als na het sporten. Met het Hijab Playbook kun je meisjes helpen zich goed over zichzelf te voelen en op hun best te spelen.

KLAAR OM TE GAAN, START.

Volg deze zes tips, en je bent onze beste coach:

Stel ons op, coach.

Ja, met coach bedoelen we jou dus ook. Iedereen kan namelijk op eigen wijze coachen.
Hier zijn een paar coachingpartners van Nike.

Andere manieren om mee te helpen

Leren

Aanmoedigen

Doe je mee?

We dagen je uit om mee te doen.
Van nieuwe info over partners tot ideeën om kinderen thuis actief te houden,
meld je dan aan voor het nieuwste van Made to Play.

Leren

Aanmoedigen

Doe je mee?

We dagen je uit om mee te doen.
Als je nieuwsgierig bent wie onze nieuwe partners zijn, of hoe je de kinderen thuis actief krijgt, meld je dan aan voor nieuws van Made to Play.