QUÈ ÉS LA INSCRIPCIÓ A NIKEPLUS?

La inscripció a NikePlus et connecta amb productes i esdeveniments exclusius, històries d'atletes i programes de running i d'entrenament per ajudar-te a aconseguir els teus objectius. Per començar, descarrega qualsevol de les nostres aplicacions.

Fer-te member és completament gratuït. T'hi pots registrar online o des de qualsevol d'aquestes aplicacions.

What is NikePlus Membership? | Nike Help

Preguntes freqüents

Com em puc registrar per assistir a un esdeveniment de NikePlus?
Registra't i participa en els esdeveniments exclusius de NikePlus a la teva ciutat a través de la Nike App, la Nike Run Club App o la Nike Training Club App. Ves al teu perfil, toca Events (Esdeveniments) i selecciona l'esdeveniment al qual vols assistir.

Quines funcions ofereixen l'NRC App i l'NTC App?
Amb la Nike Run Club App pots fer un seguiment de les teves carreres, gaudir de carreres guiades per àudio, obtenir consells d'entrenament adaptables i personalitzats, unir-te a reptes i molt més. La Nike Training Club App ofereix més de 160 entrenaments, també amb consells adaptables i personalitzats i amb suport d'àudio i vídeo. Les dues aplicacions t'ajuden a aconseguir els teus objectius de manera ràpida i senzilla.

Com puc aconseguir l'accés a les últimes sabatilles?
Aconsegueix invitacions "Reservades per a tu" a la Nike App. Repartim les invitacions "Reservades per a tu" en funció dels usuaris que pensem que poden estar interessats en certs productes segons les seves compres anteriors i la seva activitat a la Nike App. La Nike SNEAKRS App et permet comprar sabatilles immediatament des de l'aplicació.

Com puc aconseguir l'enviament gratuït i 30 dies de prova dels productes?
Com a NikePlus Member, tens l'enviament gratuït en totes les comandes de Nike i 30 dies per provar els productes que hagis comprat. Si el producte no és perfecte per a tu, només has de tornar la teva comanda.

What is NikePlus Membership? | Nike Help

Ha sigut útil aquesta resposta?