SNEAKRS

....
  • Help

HET VERHAAL ACHTER HET DESIGN

AIR MAX PLUS TN SE GREEDY

De Nike Air Max Plus is sinds de introductie in 1998, al twintig jaar geleden, een klassieker geworden onder sneakerfans. Het iconische design werd direct populair en kreeg de bijnaam 'TN'.

Het innovatieve, herkenbare design komt samen met een opvallende en dynamische combinatie van iconische kleurencombinaties en details voor de opvallende 'Greedy' special edition.

BEHIND THE DESIGN: AIR MAX PLUS TN SE GREEDY

Ter ere van het 20-jarig jubileum van de TN zorgt deze 'Greedy' versie van de schoen voor een vleugje nostalgie met een unieke, verfrissende draai. Het heeft het populaire OG Hyper Blue in combinatie met de opvallende 'Sunset' kleurencombinatie en de iconische rasterdetails die je ziet op TN's uit de vroege 2000's, een favoriet in de steeds groeiende TN gemeenschap.

BEHIND THE DESIGN: AIR MAX PLUS TN SE GREEDY

Hierdoor ontstaat een schoen die de ware essentie van de TN en zijn internationale invloed weet te vangen. De tweezijdige yin-yang aard biedt een gebalanceerde, opvallende en dynamische versie van het design dat aan de basis staat van de schoen. De meest kenmerkende details zijn hetzelfde gebleven op deze schoen, namelijk de legendarische Air Max units, de golvende details en het opvallende TN logo. Zo krijgt deze splinternieuwe 'Greedy' special edition toch de herkenbaarheid waar je op vertrouwt.

BEHIND THE DESIGN: AIR MAX PLUS TN SE GREEDY

Deze combinatie van gedenkwaardige kleurencombinaties en kenmerken vertellen een verhaal dat zo uniek is als de Air Max Plus zelf. Zelfs de meest onstilbare TN fan zal met deze Greedy versie tevreden zijn.