• Ayuda

DARRERE DEL DISSENY

AIR FORCE 1 ULTRA FLYKNIT
Des de la seva concepció, les Air Force 1 han sigut una font contínua d'innovació. La icona de les Air va portar la tecnologia d'amortiment Nike Air a les pistes i va obrir el camí a tota una generació de calçat de bàsquet d’alt rendiment. Des d'aleshores, la seva silueta ha traspassat les fronteres del món del bàsquet per convertir-se en una icona cultural arreu del món. Ara s'incorpora la tecnologia Nike Flyknit, i el futur de les Air Force 1 és més prometedor que mai. La innovació de Nike s'ha aplicat de dalt a baix al nou look de les Air Force 1 dissenyat per Bruce Kilgore. Per als dissenyadors i experts que estan darrere de les Air Force 1 Ultra Flyknit, la idea va començar per mantenir l'inconfusible ADN de les Air Force 1 i millorar-les. Més comoditat i millor ajust fent servir la innovació més beneficiosa de Nike.
Jonathan Johnson-Griffin, el cervell darrere de les noves Air Force 1, recorda el pensament que li va venir al cap durant un viatge d'equip a París, en el qual es van desafiar els uns als altres a portar unes Air Force 1 clàssiques durant tot el viatge. "El fet de començar a portar-les a diari ens va donar l'oportunitat de dir, bé, a veure, com podem redefinir aquesta icona. D'aquí és d'on va sorgir la tecnologia Nike Flyknit i Nike Ultra. Volíem fer les Air Force 1 més lleugeres i amb un millor ajust," recorda Johnson-Griffin.
La tecnologia Nike Ultra i el disseny de les parts retallades de la sola exterior clàssica no solament ajuden a reduir pes, sinó que proporcionen un moviment més natural. "Realment volíem mantenir la identitat de les AF1, però el que vam fer va ser agafar part dels coneixements que vam adquirir a partir de les Nike Free i vam afegir-hi una flexibilitat primària, secundària i terciària." El fet d'afegir Nike Flyknit també ha proporcionat una perspectiva única amb la proposta d'un innovador procés de confecció lliure de residus. “Les Air Force 1 han estat un dels principals models de tots els temps de Nike, i amb les Air Force 1 Ultra Flyknit, pensa en la quantitat de residus que deixarem de produir en el cicle vital de l'empresa", explica Johnson-Griffin. "Si les sabatilles són més sostenibles i generen menys residus, aquest fet, en definitiva, començarà a canviar la imatge del futur."
A banda de reduir pes i crear un ajust millor, Nike Flyknit també crea l'oportunitat de dissenyar alguns dels patrons de colors més singulars que s'han vist mai. "Des de la perspectiva del color, cada puntada en una sabatilla Nike Flyknit es pot dissenyar i colorar." Nascudes en el 1982, les Air Force 1 han evolucionat al llarg d'aquestes tres dècades. Ara actualitzades amb una construcció Nike Flyknit i materials Nike Ultra, la icona de les Air està llesta per continuar amb el seu llegat com una llegenda moderna.
Disabled flag: SNKRS_flagging_enabled_example