HUR SPÅRAR JAG STATUSEN FÖR MIN BESTÄLLNING PÅ NIKE.COM?

Vänligen notera att vi tillfälligt har längre leveranstider. Kontrollera statusen på din beställning genom att logga in på din Nike-medlemsprofil eller klicka på knappen nedan för att komma igång.

Om du vill spåra din beställning kan du få en statusuppdatering minut för minut genom att klicka på knappen Kontrollera beställningsstatus nedan. Om du inte loggat in på din Nike-medlemsprofil eller har köpt som gäst, behöver du ange ditt beställningsnummer (som finns i beställningsbekräftelsen du fått via e-post) tillsammans med den e-postadress du använde för att göra beställningen.

Om du inte har ditt beställningsnummer till hands kan du logga in på din Nike-medlemsprofil längst ner på skärmen där det står Kontrollera beställningsstatus.

Du kan också kontrollera statusen för valfri beställning genom att bara logga in på din Nike-medlemsprofil och klicka på "Beställningar" under fliken "Mitt konto" eller "Beställningsstatus" under fliken "Hjälp" högst upp på Nike.com. På sidan Beställningar klickar du på beställningen du vill spåra och sedan på "Spåra beställning" för att se när dina varor kommer hem till dig.

Spara-din-Nike.com-bestallningsstatus

Vanliga frågor

När kan jag börja spåra min beställning?
Vi ger dig ett uppskattat leveransdatum både när du beställer och i bekräftelsen du får via e-post. När vi skickar din beställning skickar vi ett nytt e-postmeddelande med leveransdatum, spårningsnummer och en länk till en sida med din beställningsinformation. Bara klicka på länken i e-postmeddelandet med bekräftelsen och följ ovanstående steg för att spåra din beställning.

Eftersom Nike By You-beställningar tar upp till sex veckor att specialanpassa får du regelbundna uppdateringar via e-post efterhand som vi skapar din sko inför leverans.

På vilka andra sätt kan jag spåra min beställning?
Om du är Nike-medlem kan du använda Nike-appen för att spåra din beställning. Tryck bara på fliken Profil och sedan "Beställningar". Tryck på beställningen du vill se och sedan på "Spåra beställning" för att se beställningsstatus.

How Do I Track My Nike.Com Order Status? | Nike Help