HVORDAN SJEKKER JEG STATUSEN PÅ NIKE.COM-BESTILLINGEN MIN?

Vær oppmerksom på at vi for øyeblikket har utvidede tidsperioder for levering. For å se ordrestatus logger du på Nike-medlemsprofilen eller klikker på knappen nedenfor for å komme i gang.

Hvis du vil spore bestillingen din, kan du motta oppdatert informasjon om statusen ved å klikke på Sjekk ordrestatus-knappen nedenfor. Hvis du ikke allerede er logget inn på Nike-medlemsprofilen din, eller hvis du kjøpte som gjest, må du oppgi ordrenummeret (fra e-posten med ordrebekreftelse) sammen med e-postadressen du brukte til å bestille.

Hvis du ikke har ordrenummeret ditt tilgjengelig, kan du også logge deg inn på Nike-medlemsprofilen din nederst på den samme Sjekk ordrestatus-skjermen.

I tillegg kan du når som helst sjekke statusen for en hvilken som helst bestilling ved å logge deg inn på Nike-medlemsprofilen din og klikke på «Bestillinger» under fanen «Min konto», eller «Ordrestatus» under «Hjelp»-fanen øverst på Nike.com. Når du er på bestillingssiden din, klikker du på bestillingen du vil spore, og klikker deretter på «Spor bestilling» for å se når varene dine kommer.

Du kan se status på Nike.com-bestillingen når som helst på ordrestatussiden.

Vanlige spørsmål

Når kan jeg starte å spore bestillingen min?
Vi oppgir en estimert leveringsdato når du legger inn bestillingen, samt i e-postmeldingen med ordrebekreftelse. Når bestillingen sendes, får du en ny e-post som inneholder leveringsdato, sporingsnummer og en lenke til en side med bestillingsdetaljer. Bare klikk på lenken i bekreftelses-e-posten din, og følg trinnene ovenfor for å spore bestillingen.

Hvordan får jeg statusoppdateringer for Nike By You-bestillingen min?
Siden Nike By You-bestillinger tar opptil seks uker å spesialbygge, vil du få regelmessige e-postoppdateringer når vi lager skoen din, før den sendes. Når den er sendt, bruker du trinnene ovenfor for å spore den.

How Do I Track My Nike.Com Order Status? | Nike Help