WAT IS ER MET MIJN NIKEPLUS GEGEVENS GEBEURD?

Bij Nike doen we er alles aan om de privacy van onze NikePlus members te beschermen. Wij slaan je gegevens dan ook alleen op zolang je een actief NikePlus membership aanhoudt. Dat wil zeggen: je hebt in de afgelopen twee jaar ingelogd bij je profiel op een website of in een app van Nike. Na twee jaar inactiviteit is je persoonlijke informatie nog steeds beschikbaar in je instellingen wanneer je weer inlogt bij je NikePlus profiel. Je individuele runs en work-outs worden dan echter vervangen door totaalgegevens (zie 'Wat zijn de gevolgen voor mijn gegevens?' hieronder). Na vijf jaar inactiviteit verwijderen we je profiel en alle bijbehorende gegevens. Beide zijn dan niet meer te herstellen.

Neem contact met ons op als je de afgelopen twee jaar wel actief bent geweest en je gegevens ontbreken, of als je tussen de twee en vijf jaar inactief bent geweest en je niet je verwachte totaalgegevens ziet. Als je langer dan vijf jaar inactief bent geweest, kun je een nieuw NikePlus memberprofiel maken door een van onze apps te downloaden. De gemakkelijkste manier om toegang tot je gegevens te behouden, is door actief te blijven op een van onze digitale Nike platforms.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de gevolgen voor mijn gegevens?

  • Nike Run Club en Nike Training Club: als je account tussen de twee en vijf jaar inactief is, worden al je individuele run- en work-outgegevens verwijderd, maar heb je nog wel toegang tot je totaalgegevens.
  • Nike.com/Nike app/Nike SNEAKRS app: als je account tussen de twee en vijf jaar inactief is, zijn je identiteitsinstellingen in je profiel en je bestelgeschiedenis nog steeds beschikbaar voor je. Voor Nike SNEAKRS worden Favorites (Favorieten) en Purchases (Aankopen) ook opnieuw gevuld.

Na vijf jaar inactiviteit worden alle profielinformatie en persoonlijke gegevens permanent uit alle platforms verwijderd. De aankoopgeschiedenis blijft beschikbaar voor Nike nadat je profiel is verwijderd, overeenkomstig de wettelijke voorschriften voor het bewaren van gegevens voor verkoop-, belasting- en garantiedoeleinden. Neem contact met ons op als je vragen hebt of toegang tot deze informatie wilt.

Waarom zijn mijn gegevens/is mijn profiel verwijderd?
Bij Nike doen we er alles aan om de privacy van onze NikePlus members te beschermen. Zo slaan we alleen gegevens op van actieve NikePlus members. Na twee jaar inactiviteit worden de gegevens over individuele runs en work-outs vervangen door totaalgegevens. Na vijf jaar inactiviteit verwijderen we NikePlus profielen en alle bijbehorende gegevens permanent. Dat zorgt ervoor dat we geen informatie van personen bewaren die niet langer bij Nike actief zijn en dat we aan toepasselijke wettelijke voorschriften voldoen.

Was dit antwoord nuttig?