HOE CONTROLEER IK DE STATUS VAN MIJN BESTELLING BIJ NIKE.COM?

We hebben onze levertijden tijdelijk verlengd. Als je de status van je bestelling wilt controleren, log je in bij je Nike memberprofiel of klik je op de onderstaande knop.

Als je je bestelling wilt volgen, kun je actuele informatie over de bestelstatus bekijken door hieronder op de knop 'Check Your Order Status' (Controleer je bestelstatus) te klikken. Als je nog niet bent ingelogd bij je Nike memberprofiel of als je de aankoop als gast hebt gedaan, moet je zelf het bestelnummer invoeren (uit de e-mail met de bestelbevestiging), samen met het e-mailadres dat je hebt gebruikt om de bestelling te plaatsen.

Als je je bestelnummer niet bij de hand hebt, kun je ook inloggen bij je Nike memberprofiel onder aan het scherm 'Check Your Order Status' (Controleer je bestelstatus).

Daarnaast kun je de status van elke bestelling op elk gewenst moment controleren door op Nike.com in te loggen bij je Nike memberprofiel. Ga ofwel naar het tabblad 'My Account' (Mijn account) en klik op 'Orders' (Bestellingen) of ga boven aan de pagina naar het tabblad 'Help' en kies 'Order Status' (Bestelstatus). Op de pagina met bestellingen klik je eerst op de bestelling die je wilt volgen en vervolgens op 'Track Order'(Bestelling volgen) om te zien wanneer je artikelen zullen aankomen.

volg-je-bestelstatus-bij-nike.com

VEELGESTELDE VRAGEN

Vanaf wanneer kan ik mijn bestelling volgen?
Wanneer je een bestelling plaatst, geven we je een geschatte afleverdatum, die ook wordt vermeld in de e-mail met de bestelbevestiging. Wanneer we de bestelling verzenden, sturen we je nog een e-mail met daarin de leveringsdatum, het volgnummer en een link naar een pagina met de bestelgegevens. Klik op de link in je bevestigingsmail en volg de bovenstaande stappen om je bestelling te volgen.

Omdat het bij Nike By You bestellingen tot zes weken duurt om de schoenen te maken, ontvang je gedurende het proces regelmatig e-mailupdates voordat de bestelling wordt verzonden.

Is er nog een andere manier om mijn bestelling te volgen?
Als je Nike member bent, kun je de Nike app gebruiken om je bestelling te volgen. Tik op het profieltabblad en daarna op 'Orders'(Bestellingen). Tik op de betreffende bestelling en vervolgens op 'Track Order'(Bestelling volgen) om de status van je bestelling te bekijken.

How Do I Track My Nike.Com Order Status? | Nike Help