Omet per passar al contingut. (Prem Retorn)

COM PUC ACONSEGUIR ELS ÚLTIMS LLANÇAMENTS DE SABATILLES?

Utilitzem l'SNKRS App per fer el llançament de les sabatilles amb més demanda: des dels dissenys icònics fins als últims models i innovacions. La majoria d'aquestes sabatilles estan disponibles en unitats limitades i s'esgoten ràpidament. A continuació t'expliquem alguns consells sobre com tenir més oportunitats d'aconseguir el parell que vols.

PRETEMPORADA: ENTRA AL JOC
  1. Uneix-te a nosaltres Els Nike Members sovint són els primers de conèixer els propers llançaments, a més de tenir accés a sabatilles i equipació.
  2. Descarrega l'SNKRS App (o accedeix a SNKRS online) i inicia la sessió al teu perfil de Nike Member. Aquest és el lloc on trobaràs els últims llançaments.
ABANS DEL PARTIT: ESTIGUES PREPARAT
  1. Actualitza i guarda les teves dades a la configuració de SNKRS per finalitzar les teves compres més ràpidament. Activa el Touch ID, desa la teva talla de sabatilles, la informació de pagament i la d'enviament per finalitzar les compres de manera més ràpida.
  2. No perdis de vista el calendari de SNKRS per als pròxims llançaments.
  3. Quan trobis un parell de sabatilles que t'agradi, toca NOTIFY ME (Notifica-m'ho) i activa les notificacions automàtiques a la configuració de l'aplicació.
DIA DEL PARTIT: ESTIGUES PREPARAT PER AL LLANÇAMENT
  1. Assegura't d'iniciar la sessió a SNKRS abans de l'hora del llançament.
  2. Tan bon punt la pestanya Pròximament canviï per les eines de compra, selecciona la teva talla i toca Compra.
  3. Afanya't! Les sabatilles afegides a la bossa es reserven durant un període curt de temps: finalitza la compra al més aviat possible.

També pots comprar les novetats per a dona, home, nena i nen en qualsevol moment a Nike.com.

Com puc aconseguir els últims llançaments de sabatilles? | Ajuda de Nike

PREGUNTES FREQÜENTS

Totes les sabatilles es llancen primer a SNKRS?
No, algunes sabatilles Nike apareixen primer a Nike.com. Només utilitzem SNKRS per llançar les sabatilles amb més demanda i, sovint, en quantitats limitades.

Les sabatilles que es llancen primer a SNKRS també estaran disponibles a Nike.com o a la Nike App?
En alguns casos, alguns models seleccionats que es llancen primer a SNKRS poden arribar a estar disponibles a Nike.com o a la Nike App.

Per què no puc iniciar la sessió a la versió de navegador de SNKRS?
Esborra la memòria cau i les galetes del navegador i, després, torna a iniciar la sessió al lloc web de SNKRS.

Puc desar PayPal com a mètode de pagament per defecte a l'SNKRS App?
Sí. A la configuració del teu compte, tocaInformació de pagament. Després, tocaAfegeix un nou mètode de pagament. Selecciona PayPal i inicia la sessió quan se't demani. Hauràs d'acceptar l'acord de facturació, que té una validesa d'una hora. Si fas una comanda en una hora, PayPal es desarà com a mètode de pagament per a comandes futures. Si no fas una comanda en una hora, PayPal no es desarà com a mètode de pagament per a comandes futures. Tingues en compte que l'adreça d'enviament de la teva comanda de Nike (i de totes les comandes de Nike futures pagades amb PayPal) ha de coincidir amb la del teu compte PayPal.

Si vols utilizar PayPal per fer una comanda a l'SNKRS App, et recomanem que desis PayPal com a mètode de pagament uns 30 minuts abans del llançament de les sabatilles.

EL COMPROMÍS DE NIKE AMB EL JOC JUST

Creiem en la igualtat de condicions en tot el que fem, i el llançament dels nostres productes no n'és una excepció. No autoritzem l'ús de robots o mètodes d'automatització que atorguin avantatges injustos per comprar productes Nike. Si detectem que una comanda s'ha fet mitjançant un d'aquests mètodes, ens reservem el dret a cancel·lar-la o rebutjar-la.

Per obtenir més informació, consulta les condicions d'ús de Nike.com i de les nostres aplicacions.

Com puc aconseguir els últims llançaments de sabatilles? | Ajuda de Nike

Ha sigut útil aquesta resposta?