HVAD ER DER SKET MED MINE NIKEPLUS-DATA?

Hos Nike har vi forpligtet os til at beskytte vores NikePlus-medlemmers privatliv. Derfor opbevarer vi kun dine data, så længe du opretholder et aktivt NikePlus-medlemskab – hvilket vil sige, at du har logget ind på din profil på en hvilken som helst Nike-hjemmeside eller -app inden for de sidste to år. Efter to års inaktivitet vil dine personlige oplysninger stadig være tilgængelige i dine indstillinger, når du logger ind på din NikePlus-profil igen, men dine individuelle løb og træninger vil være udskiftet med samlede oplysninger (se "Hvordan er mine data berørt" nedenfor). Efter fem års inaktivitet sletter vi din profil og alle tilknyttede data, og ingen af delene kan genaktiveres.

Hvis du har været aktiv inden for de seneste to år, og dine data mangler, eller hvis du har været inaktiv mellem to og fem år, og du ikke kan se dine samlede data, som du bør, så kontakt os. Er det mere end fem år siden, du har været aktiv, kan du oprette en ny NikePlus-medlemsprofil ved at downloade en af vores apps. Den nemmeste måde at opretholde adgangen til dine data er ved at forblive aktiv på en af vores digitale Nike-platforme.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan er mine data berørt?

  • Nike Run Club og Nike Training Club: Efter to til fem års inaktivitet vil alle dine individuelle løbe- eller træningsdata blive slettet, men du vil stadig have adgang til din samlede total.
  • Nike.com/Nike App/Nike SNEAKRS-appen: Efter mellem to og fem års inaktivitet vil dine identitetsindstillinger og din ordrehistorik stadig være tilgængelige for dig. Favoritter og køb vil også blive genudfyldt for Nike SNEAKRS.

Efter fem års inaktivitet vil alle profiloplysninger og personlige data blive slettet permanent hen over alle platforme. Købshistorik vil forblive tilgængelig for Nike, efter din profil er blevet slettet, i overensstemmelse med lovkrav om datalagring for salg, moms og garantier. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få adgang til disse oplysninger, bedes du kontakte os.

Hvorfor er mine data/min profil blevet slettet?
Hos Nike har vi forpligtet os til at beskytte vores NikePlus-medlemmers privatliv. Det betyder bl.a., at vi kun gemmer data om aktive NikePlus-medlemmer. Efter to års inaktivitet lægger vi alle individuelle løb og træningsdata sammen, og efter fem år sletter vi permanent NikePlus-profiler og alle tilknyttede data. Dette sikrer, at vi ikke opbevarer oplysninger om personer, der er stoppet med at interagere med Nike, og at vi overholder gældende lovkrav.

Hjalp dette svar dig?