Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Yoga Dri-FIT

7/8-legging met graphic en hoge taille voor dames

€ 64,99

Kies een Style-Color
Zwart/Iron Grey
Oil Green/Iron Grey

Adem in, adem uit en wissel van pose in de Nike Yoga Dri-FIT legging met graphic en hoge taille. Met een voorgevormde tailleband die niet oprolt en superzacht, niet-doorschijnend materiaal blijf je zelfverzekerd tijdens elke downward dog pose. In het steekzakje houd je je essentials bij de hand. De 7 inspirerende graphics op de linkerpijp zijn gebaseerd op de kernelementen van yoga. Dit product is gemaakt met minstens 75% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Oil Green/Iron Grey
  • Stijl: DM7659-386

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat S en is 1,75 m lang
  • Strakke, aansluitende pasvorm voor een omsloten gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Yoga Dri-FIT.