Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Trail Mount Blanc

Trailrunninghoodie voor heren

€ 41,97
Kostte eerst€ 69,99
40% korting

Kies een Style-Color
Mantra Orange/Barely Grape/Barely Grape
Enamel Green/Magic Ember/Magic Ember

Het volgende seizoen komt eraan en het weer kan onvoorspelbaar zijn. Trek deze hoodie aan voor extra bedekking op koudere dagen. We hebben naar de outdoor hardlopers die Mont Blanc hebben veroverd gekeken als inspiratiebron. Ons design is gebaseerd op de uitdaging en de schoonheid van de Alpen, die ons hielpen om een hoodie te creëren die je warm en comfortabel houdt terwijl je avonturen je naar nieuwe hoogten tillen.

  • Weergegeven kleur: Mantra Orange/Barely Grape/Barely Grape
  • Stijl: DR2582-861

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat M en is 1,86 m lang
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Trail Mount Blanc.